(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
§*§*§ Čertovy roštěnky §*§*§
Potřebné ingredience
* hovězí roštěná
* sůl
* mletý pepř
* hořčice
* cibule
* kečup
* chilli koření
* olej
* máslo
* 200 ml červeného vína
Postup přípravy
Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a čili. Maso naložíme do této marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Opečeme je na oleji ze všech stran. Přidáme pokrájenou cibuli a orestujeme. Zalijeme zbytkem marinády. Povaříme asi 10 minut a nakonec zjemníme kouskem másla.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé