Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

§*§*§ Čertovy roštěnky §*§*§

0.0
§*§*§ Čertovy roštěnky §*§*§

Potřebné ingredience

* hovězí roštěná
* sůl
* mletý pepř
* hořčice
* cibule
* kečup
* chilli koření
* olej
* máslo
* 200 ml červeného vína

Postup přípravy

Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a čili. Maso naložíme do této marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Opečeme je na oleji ze všech stran. Přidáme pokrájenou cibuli a orestujeme. Zalijeme zbytkem marinády. Povaříme asi 10 minut a nakonec zjemníme kouskem másla.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie